Тази година водещата фармацевтична компания Анджелини Груп (Angelini Group) отбелязва 100 години от

...
Тази година водещата фармацевтична компания Анджелини Груп (Angelini Group) отбелязва 100 години от
Коментари Харесай

Фармацевтичният лидер Анджелини празнува своята първа 100 годишнина с ново лого


Тази година водещата фармацевтична компания Анджелини Груп (Angelini Group) отбелязва 100 години от основаването си. По този мотив групата показа и ново, юбилейно лого.

Основана в Анкона, Италия през 1919 година от 32-годишния фармацевт Франческо Анджелини, Групата бележи мощен растеж посредством непрекъснати нововъведения и през днешния ден е водещ състезател в промишлеността, водач в здравето и положителното положение във фармацевтичния бранш и на пазара на стоките за необятно ползване. Анджелини оперира в 17 страни, измежду които и България, където участва от 2007 година под името Анджелини Фарма България (Angelini Pharma Bulgaria) след придобиването на партнираща компания CSC Pharmaceuticals. Компанията е класирана измежду първите 15 компании на българския фармацевтичен пазар (източник IQVIA) с оборот от над 14 млн. евро (2018 г.).

Новото лого, основано в чест на 100 годишнината, ще бъде употребявано в връзката както към вътрешни, по този начин и към външни публики. То е основано от информационна организация Armando Testa и в едвам няколко кв. см показва историята, сегашното и бъдещето на компанията.

Графичното изображение включва в себе си доста значими препратки: логото на Анджелини, както и буквата „ А “ (която постоянно е асоциирана с фармацевтични артикули и е знак на издръжливост и прецизност), съчетани с значимата цифра 100. Значимостта на юбилея е подчертана със слогана „ Част от бъдещето от 1919 година “. Тези няколко думи въплъщават предприемаческия дух на семейство Анджелини, учреден на резистентност и непрекъснати нововъведения.
Освен ново лого, Анджелини има и нов корпоративен уеб страница, отдаден на годишнината –  http://www.angelini100.com/, посредством който потребителите могат да се осведомят за самодейностите, които Групата възнамерява да провежда по отношение на този значим мотив и които са ориентирани както към чиновниците, по този начин и към общността като цяло.

„ Посрещаме нашата 100 годишнина, изпълнени със страхотни страсти. Гледаме към бъдещето с надълбоко почитание към нашите основополагащи правила и корпоративна философия, на която през днешния ден вдъхваме нов живот, посредством и на напъните на новото потомство и най-много, на моята щерка Теа Паола и нейния брачен партньор Серджио. Искам да благодаря на всички, работещи в Анджелини, на нашите клиенти, сътрудници и акционери, които имат вяра в компанията ни към този момент 100 години. “ – каза Фраческо Анджелини, президент на Анджелини Груп.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР